ESBÒS INTERIOR REVISTA


Un debat en “%1$s”

 1. Hola Carmen,

  No comentes el concepte de la revista ni a quin públic es dirigeix. Recorda que són molt importants per donar sentit, criteri als teus dissenys.
  Tens molta feina a fer. De moment hi ha moltes coses que ja s’han parlat i no estàs tenint en compte. Et recomano, per una banda, donar un cop d’ull als projectes dels companys i companyes que han compartit pel Folio o el Foro, i repassar els seus feedbacks. També et recomano repassar els punts que us vaig deixar al Tauler com punts elementals pels vostres dissenys.
  A través del Foro et deixaré tant el teu pdf amb comentaris com una revista que et pot guiar una mica, tant en com treballar el disseny editorial amb retícules, les jerarquies tipogràfiques que hi ha de conformar una pàgina marcant un ordre de lectura i el treball amb filets de forma coherent.
  Molts ànims!
  Visibilitat:
  Públic