Posa-li cara a la teva publicació

Penjo l’esbòs per poder modificar allò que sigui necessari, gràcies!


2 debate on “Posa-li cara a la teva publicació”

 1. Hola Carmen,

  La línia que estàs marcant s’assembla a VOGUE (Espanya, Portugal o Itàlia), Porter, Harper’s Bazaar… Al blog que us vaig passar (coverjunkie) tens exemples d’aquestes i altres per analitzar com resolen i dissenyen els punts que ara et comentaré. Pren-te un temps estudiant algunes d’aquestes referències.

  Vale, et comento:
  – La capçalera no acaba de funcionar. Amb la E t’estàs carregant el tracking de la paraula i en ser el logo de la revista, no hauria de passar. Hauria d’estar perfecte.
  – També intenta amb el disseny que no et calguin pastilles semitransparents. Si la portada està ben dissenyada, els elements estan ben integrats en el disseny i no calen pastilles ni ombres fora de lloc.
  – Tens molts problemes de llegibilitat amb els textos. No hauria de passar. En les referències que et comento, veuràs que generalment utilitzen imatges poc carregades per poder superposar sense problemes els textos
  – Tens unes imatges molt carregades de contingut, passen moltes coses. I la 2ª proposta sembla un pèl distorsionada, potser un error?
  – El llom el veig massa estret per 80 pàgines. No sé quan fa ara, però diria que hauria de ser com el doble. Hauria de ser d’uns 6 o 7 mm.
  – La contra és interessant, sobretot la 1ª, tot i que no entenc el significat. Estaria bé si estigués relacionada amb la portada d’alguna manera o amb algun text que orientés una mica al lector.
  – Les composicions dels títols les pots treballar més. De nou mira exemples. Intenta fer l’encaix de les paraules sense canviar el color, et serà més fàcil pensar només en les formes. I si després veus que és imprescindible, canvia color subtilment.
  Visibilitat:
  Públic

 2. Em descuidava!
  El codi de barres, el pots posar a la contra i pots integrar-lo molt més en les cobertes. Pots desfer-te del fons blanc i si et cal canviar de color a blanc les barres perquè tinguin més contrast. És molt important que sigui ben llegible i tingui bon contrast, si no la màquina no el llegeix.
  Visibilitat:
  Públic